"Ultrasii reprezinta elementul dinamic nr 1 pe stadionul de fotbal.Principalele calitati ale acestor stapani ai stadioanelor sunt dedicatia, pasiunea, spiritul de sacrificiu pentru clubul iubit si in special gandirea libera.Un ultras e menit sa critice injustitia, sa fie solidar cu dreptatea, sa fie un baston impotriva mediocritatii si sa lupte pentru apararea normalitatii.Se identifica cu idei progresiste si reformatoare si ca orice entitate intelectuala vizeaza critica sistemului."

sâmbătă, 17 iulie 2010

Pui pe sticla





Daca as strange sticlele mele din debarale cu siguranta m-as imbogatii.Astazi vom folosi o sticla pt a gati, un pui.
ce iti trebuie: un pui la 800 de g-uri un kil sau un kil jumate,vegeta sau condimente pt pui, usturoi,ceapa, putina verdeata, un ardei iute, sare si piper sau pepperoni.

cum se prepara:se dezgheata puiul si se spala bine , se curata pielea pana racaie si plesneste dupa care se curata puiul cu putina hartie gen ca un servetel sa absoarba si sa curete bine.
-se introduce o sticla, un borcan sau jumate de cutie de bere taiata intre pulpele puiului .sticla poate fi plina cu bere ca sa se vaporizeze sa ii dea putina aroma, eu am prefeat sa bag berea in frigider.
-se condimeneaza , se unge peste tot,sus in gaura unde trebuia sa fie capul se baga ceapa, usturoi, verdeata si ardei iute.
-se pune intr-o tava sau oala de joasa dimensiune , se baga la cuptor si se tine cam o ora -doua . se baga piesa-Parazitii-Arde, se aprinde si un gigi si se face. se scoate, se mai intoarce din cand in cand si pe fata si pe spate, il puteti unge cu zeama ce s-a scurs din el.
- se scoate dupa ce s-a rumenit si dupa ce se mierleste putin ca sa se vada daca tasneste apa din el, atunci e preparat.
- se poate servi cu diverse sosuri, musdei cu smantana ,verdeata ,ciuperci,ulei si usturoi.

Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu