"Ultrasii reprezinta elementul dinamic nr 1 pe stadionul de fotbal.Principalele calitati ale acestor stapani ai stadioanelor sunt dedicatia, pasiunea, spiritul de sacrificiu pentru clubul iubit si in special gandirea libera.Un ultras e menit sa critice injustitia, sa fie solidar cu dreptatea, sa fie un baston impotriva mediocritatii si sa lupte pentru apararea normalitatii.Se identifica cu idei progresiste si reformatoare si ca orice entitate intelectuala vizeaza critica sistemului."

marți, 2 decembrie 2014

Invata sa apreciezi criticile prietenilor tai






Capacitatea unui barbat de a primi criticile directe ale altui barbat este o masura a capacitatii sale de a primi energia masculina.Daca nu este deschis fata de energia masculina manifestata, de exemplu, de tatal sau sau de prietenul sau cel mai bun, atunci un barbat se va purta ca o femeie, se va simti jignit si va avea o atitudine defensiva.Nu va putea beneficia de adevarul care poate razbate din criticile altor barbati.

Aproximativ o data pe saptamana, ar trebui sa te intalnesti cu prietenii tai cei mai apropiati sa discutati despre ce a aparut nou in viata ta si de ce te temi sa faci. Conversatia ar trebui sa fie scurta si simpla.Ar trebui sa precizezi in ce situatie te afli acum.Apoi, prietenii tai ar  trebui sa te puna sa faci un experiment comportamental, sau sa-ti sugereze ceva pe care il poti face si care iti va dezvalui semnificatia acestei situatii de viata.


Prietenii tai apropiati ar trebui sa fie dispusi sa iti conteste mediocritatea sugerând sa indeplinesti o actiune concreta care te va scoate din rutina, intr-un fel sau altul.Iar tu trebuie sa fii dispus sa le oferi sinceritatea ta totala, in acelasi fel, daca doriti sa progresati cu totii.Prietenii buni nu ar trebui sa-si tolereze mediocritatea unul celuilalt. Daca te afli intr-un punct de limita, prietenii tai ar trebui sa te inteleaga, sa iti respecte acest lucru, dar nu sa-ti rezolve ei problemele si sa te scape din incurcatura fara ca tu sa participi deloc. Ar trebui sa ia considerare temerile tale, sa te asculte si cu prietenie sa continue sa te imboldeasca si sa te incurajeze, fara sa te forteze pentru a-ti depasi limitele.Daca vrei numai prezenta lor fara a accepta "provocarile" din partea prietenilor tai, aceasta vadeste o problema cu tatal tau, fie ca este viu sau nu.Forta paterna este forta provocarii si calauzirii pline de iubire. Fara acesta forta masculina in viata ta, orientarea ta devine necontrolata si esti predispus sa ratacesti prin labirintul construit de ambiguitatea si indecizita ta.Prietenii tai apropiati pot oferi lumina puternica a iubirii, prin care poti vedea sau regasi directia in care vrei cu adevarat sa mergi.

Alege prietenii care traiesc ei insisi la limita lor, isi infrunta temerile si traiesc, depasindu-le. Barbatii de genul acesta, te pot iubi fara sa te protejeze de confruntarea necesara cu realitatea pe care o implica viata ta.Ar trebui sa poti avea incredere ca acesti prieteni iti vor vorbi despre viata ta, asa cum o vad ei, iti vor sugera sa faci un anumit lucru care va clarifica situatia ta si iti vor oferi sprijinul necesar ca sa traiesti in libertatea de dincolo de limita ta, care, asa cum putem intui, nu este un spatiu foarte confortabil la inceput.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu